Kaulille C – KBC Edegem (26 – 13)

Verslag krachtbal Kaulille C – KBC Edegem 26 -13 (30/11/2019)

Edegem kwam de laatste dag van november op bezoek bij Kaulille C. De bezoekers begonnen aanvankelijk goed aan de wedstrijd en schenen de eerste 5 à 10 minuten nog te kunnen aanklampen. Maar de thuisploeg was toch een maat te sterk en eenmaal op dreef werd het wedstrijdtempo door de C-jongens bepaald. Halverwege de eerste helft was er een klein kloofje van een 5-tal punten, wat richting de rust verdubbelde. Met het ingaan van de laatste minuut van de eerste helft, toverde Wim Houben daar bovenop ook nog snel een rugworp uit zijn mouw (ruststand: 16 – 4).

In de tweede helft controleerde Kaulille de wedstrijd. Langs beide kanten werd ongeveer evenveel gescoord, waardoor de opgebouwde kloof van voor de rust nagenoeg werd behouden (eindstand: 26 – 13).

Kaulille C: Houben W. (14) – Rijken M. (6) – Houben K.( 4) – Beliën R. (2) – Coemans K.

KBC Edegem: Poppe T. (7) – Vaerendonck D. (6) – Weckx L. – Steenwegen W. – Van Den Berge R.