Verslag wedstrijd Grote Brogel – Kaulille C (22 – 27) 11-01-2020

De C-ploeg van de poederjongens zijn het eerste jaar onmiddellijk goed begonnen door op bezoek te gaan winnen van Grote Brogel.

In Brogel was ook achterman Bart Reumers terug van de partij, na lange tijd out te zijn geweest vanwege een blessure.

Het tempo zat er bij aanvang van de match al goed in. Beide ploegen waren duidelijk aan elkaar gewaagd. Maar Kaulille scheen verdedigend en aanvallend toch wat sterker voor de dag te komen waardoor het in de eerste helft lukte om een kloofje van 5 punten op te bouwen (10-15). Hetgeen echter niet betekende dat de bezoekers op hun lauweren konden rusten. Het minste foutje werd afgestraft en Brogel bleef er de gehele match volop voor gaan. Getuige hiervan het tweede matchgedeelte waarbij er door beide ploegen evenveel werd gescoord. Kaulille liet zich echter niet van de wijs brengen en kon de voorsprong behouden. Een verdiende overwinning voor de bezoekende ploeg. (eindstand 22 – 27 )

Grote Brogel: Feyen S. (9) – Custers R. (7) – Cornelissen I. (4) – Ramaekers K. (2) – Reumers B. – Ramaekers Marco – Ramaekers Mitch – Reumers J.

Kaulille C: Houben W. (23) – Houben K. (4) – Kesters J. – Coemans K. – Rijken M. – Beliën R.