Poederjongens Kaulille C – Lozen Bocholt A (27 – 9)

Lozen Bocholt A begon de wedstrijd tegen Poederjongens Kaulille C met een redelijk onervaren team, dit bleek duidelijk uit het begin van de wedstrijd.

Poederjongens Kaulille C kon snel een kloofje maken dat gedurende de eerste helft bleef groeien. Maar naast het aanvalspel, was ook de verdediging van Kaulille C op punt.
Zowel Rijken als Cox konden als voorste man verschillende ballen doortikken of onderscheppen en op de zijkant bleek Kesters een onpaseerbare vesting.

Bij de rust stond een 15 – 5 stand op het bord.

Ook in het begin van de tweede helft bleek de ervaring van Kaulille C duidelijk de overhand te nemen over Lozen Bocholt A, maar naarmate de wedstrijd vorderde, kwam de verdediging van Lozen Bocholt meer op dreef.
Zeker Claes S. toonde dat hij een achterman zal zijn voor de toekomst.

Gelukkig voor Kaulille C kwam het allemaal te laat. Een duidelijke eindstand van 27 – 9.

Poederjongens Kaulille C: Houben W. (11), Houben K. (9), Kesters (7), Cox M., Rijken

Lozen Bocholt A: Claes L. (7), Sanders (1), Vanbussel (1), Claes S.