PJ Kaulille C – KBC Overpelt (23 – 19)

Poederjongens Kaulille C kon deze wedstrijd niet rekenen op Koen Houben die ontbrak na een Covid-besmetting. Hierdoor moest de ploeg aantreden in een onuitgegeven formatie.

KBC Overpelt kon daardoor in de eerste helft profiteren. Na een scoreverloop waarbij beide ploegen om de beurt scoorden, konden de bezoekers toch gaan rusten met een 10 – 13 voorsprong.

Tijdens de rust werd er bij PJ Kaulille C bijgestuurd en wisselden Rijken en Kesters van verdedigende positie. Dit bleek een goede zet. De Poederjongens konden meer aanvallen van Overpelt onderscheppen terwijl ze zelf meer konden afwerken. Na een 13 – 6 in de tweede helft, trokken de thuisspelers aan het langste eind met een 23 – 19 eindstand.

PJ Kaulille C: Houben W. (19), Kesters (4), Cox M., Rijken

KBC Overpelt: Stevens S. (15), Cardinaels (3), Stevens W. (1), Schroyen