Lozen – Kaulille C (21 – 14 )

LOZEN – KAULILLE C (21 – 14)

De C ploeg begon goed aan de wedstrijd, waarbij aanvallen van Lozen in de kiem gesmoord werden en de bezoekers gemakkelijker leken te scoren. Zo wist Kaulille aanvankelijk een kleine voorsprong van 4 punten op te bouwen.

Echter bleek dit niet van lange duur. Lozen scheen gaandeweg beter in het ritme te komen en mede door een paar foutjes van de bezoekers kantelde het voordeel naar de thuisploeg. Bij de rust stond de thuisploeg dan ook met 2 punten in hun voordeel (8 – 6).

Vanaf de tweede helft scheen Kaulille haar ritme te hebben terug gevonden. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, echter het verschil bleef in het voordeel van Lozen met 2 – 3 punten verschil.

In een verwoede poging om in te lopen poogde Kaulille tevergeefs een rug worp.

Lozen kon uiteindelijk het verschil nog wat groter te maken, met als definitieve uitslag: 21 – 14.

Lozen: Dewael P. (11) – Claes P. (7) – Vanbussel J. (3) – Cryns R. – Sanders D.– Cardinaels J. – Vangerven G.

Kaulille C: Houben W. (10) – Houben K. (3) – Kesters J. (1) – Loïsen M. – Beliën R.