Lozen-Bocholt – PJ Kaulille B (14-16)

Kaulille begon gewoon slecht aan de wedstrijd, de eerste twee aanvallen haalden zelfs de halflijn niet.  Gelukkig kon Lozen slechts 1 fout afstraffen met een doelpunt.
Langzaamaan ging het echter beter, Kaulille ging erop en erover (Lozen miste in de aanval toch de hulp van de geblesseerde Dewael).  Kaulille nam langzaamaan afstand door een goed afwerkende Plessers en een stevige verdediging waar Lozen het moeilijk mee had.  Dit resulteerde in een ruststand van 8-11.
Toen in de tweede helft ook Habets (Lozen) zich nog blesseerde, werd de aanval van Lozen nog verder gekortwiekt, en leek Kaulille gewonnen spel te hebben.  Dit was echter buiten Kaulille zelf gerekend!  We maakten het onszelf nog zeer moeilijk, waardoor het in de laatste minuten nog bibberen was.  Gelukkig kwam het eindsignaal net op tijd, we hadden nog net 2 punten over.  Een onverhoopte overwinning en enkele plaatsen omhoog in de rangschikking.

Kaulille B : Kevin Plessers (8) ; Bart Vandingenen (5) ; Jos Cox (3) ; Mark Cox ; Thijs Vanheyste ; Jonas Kesters

Lozen-Bocholt : Pol Claes (1) ; Danny Habets (2) ; Gerard Vangerven (1) ; Roger Cryns ; Linz Pareijn ; Johan Cardinaels