Lozen Bocholt B – PJ Kaulille C (9 – 25)

Poederjongens Kaulille C nam vooral in de tweede helft de maat van Lozen Bocholt B in een duidelijke overwinning.
Voor Lozen Bocholt B was het de eerste wedstrijd in deze samenstelling, dus de automatismen ontbraken nog.
Poederjongens Kaulille C kon wel beroep doen op de automatismen die reeds jarenlang in de ploeg zitten.
Al was het toch even aanpassen omdat Koen Houben met een spierscheur langs de kant moest blijven toekijken.
Al na de eerste helft waren de verhoudingen duidelijk, met een ruststand van 6 – 12.

In de tweede helft leek Poederjongens Kaulille C nog makkelijker te kunnen afrekenen met Lozen Bocholt B.
Kesters en Houben Wim konden het scoreverloop bepalen en zelfs een verrassende rugworp van Cox M. die uit een sabbatjaar terugkeerde kon doel treffen.
Bij Lozen Bocholt B leek de aanval te stokken en verliep de tweede helft heel moeizaam.

Eindstand: 9 – 25

Lozen Bocholt B: Claes P. (7), Claes L. (1), Habets (1), Severens, Vangerven

PJ Kaulille C: Houben W. (16), Kesters (4), Cox M. (3), Rijken (2)