Lozen Bocholt A – PJ Kaulille A (13 – 13)

Bij het begin van de wedstrijd hadden beide ploegen wat problemen met de gladde bal, het duurde dus even voordat er een goede aanval kon worden opgezet. Het was de thuisploeg die de bal als eerste onder controle had en een gaatje van 2 punten kon maken.

Een rugworp van Scheelen bracht de bezoekers terug langszij. Hierna verliep de eerste helft gelijk op, al stond er bij de rust wel een 7 – 5 in het voordeel van Lozen Bocholt A op het bord.

Na de rust konden de Poederjongens snel terug gelijk maken, maar toen kwam er zand in de machine. Een ijzersterk verdedigende Claes S. en Vanbussel, samen met een portie pech, zorgden ervoor dat PJ Kaulille A niet meer aan scoren toekwam.

De thuisploeg daarentegen kon wel scoren en kwam op 5 punten voorsprong. Net op tijd begon de aanval terug te draaien en met een ultieme rugworp van Delarbre kwam het gelijkspel op de borden.

Lozen Bocholt A: Sanders (7), Claes L. (5), Vanbussel (1), Claes S.

PJ Kaulille A: Delarbre (6), Bloemen (4), Scheelen (3), Custers