Kaulille C – Mechelen (23 – 14)

Verslag wedstijd Kaulille C – Mechelen (23 – 14)

De eerste dag van februari kwam het moedige Mechelen op bezoek in Kaulille. Mechelen had maar 3 spelers ter beschikking. Custers Jeroen van Kaulille B stond hen daarom als 4de man bij.

We kregen een aangename, sportieve match voorgeschoteld. Mechelen speelde vol goede moed en strijdlust, wat de thuisploeg duidelijk kon ondervinden. De C-jongens dienden alle zeilen bij te zetten om tijdens de eerste helft een kloofje van 6 punten te kunnen opbouwen (14-8).

Het sterk spelende Mechelen poogde in de tweede helft nog de aansluiting te vinden, maar kon niet voorkomen dat de thuisploeg hun voorsprong wist te behouden en zelfs wat vergroot kon worden. De jarige Kesters van Kaulille maakte tijdens de match een goede indruk en wist enkele mooie doelpunten te scoren. Ook Rijken speelde aanvallend en verdedigend goed. Samen met de steeds sterk verdedigende Coemans en de krachtige worpen van Houben W. maakten dat de thuisspelers verdiend wonnen. Bij Mechelen was het vooral Hermans Mark welke de doelpunten, met o.a. een goede rugworp, voor zijn rekening nam (Eindstand: 23 – 14).

Kaulille C: Houben W.(10) – Kesters J.(8) –Rijken M. (4) – Beliën R. (1) – Coemans K.

Mechelen: Hermans M. (8, waarvan 1 rugworp) – Muyldermans G. (3) – Gooris R. (3) – Custers J. (Kaulille)