KBC Overpelt – Poederjongens Kaulille C (20 – 16)

De wedstrijd tussen Pelt en de heren van de C startte op een prachtige zonovergoten morgen. Het veld was ondanks de berichtgeving nog best goed bespeelbaar hoewel de schade van engerlingen en vogels wel duidelijk zichtbaar was. 

Kaulille had deze week maar 4 spelers ter beschikking door een kleine blessure van Rijken en de afwezigheid van Wim Houben. 

De wedstrijd begon langs beide kanten pittig met aanval na aanval die afgemaakt werd. Ook de foutenlast was aanvankelijk aan beide zijden ongeveer dezelfde. Het resultaat was dat de wedstrijd in het eerste kwartier gelijk op ging. Nadien werd er bij de jongens in het paars een aantal onnodige fouten gemaakt waardoor de thuisploeg kon uitlopen. Ruststand 11-8.

In de tweede helft liep de thuisploeg die kon beschikken over Stefan Stevens, die ongeveer aan 100% afwerken, en de verdedigende combi W. Stevens/Cardinaels even verder uit. De veer leek gebroken bij de bezoekers en dit werd ook opgemerkt door de thuisploeg waardoor bij hun de aandacht ook enigszins verslapte. Kaulille kon nog terugkomen tot 4 punten. Eindstand 20 – 16

KBC Overpelt: Stevens S. (15), Cardinaels (3), Stevens W. (2), Bawin, Schroyen

Poederjongens Kaulille C: Houben K. (8), Kesters (8), Cox M., Gabriëls