BvL: Lozen Bocholt – Kaulille A (15 – 18)

Het miserabele weer was een perfecte afspiegeling van de wedstrijd in de eerste helft.
Beide ploegen leken niet te kunnen wennen aan de gladheid van de bal waardoor mooi spel ook achterwege bleef.
De ruststand was nog net in het voordeel van Kaulille A: 5 – 6.

Gelukkig bood de tweede helft beterschap. De kwaliteit van het spel ging omhoog.
Langs beide zijden werd er beter spel getoond, zowel aanvallend als verdedigend.
Hoewel Kaulille A de hele wedstrijd op voorsprong stond, kon er geen echte kloof uitgebouwd worden.
Het rugworp-monster van Lozen bleef dus op de loer liggen en de spanning bleef hoog.

Uiteindelijk bleek Kaulille A toch de overwinning naar zich te kunnen toetrekken.

Eindstand: 15 – 18

Lozen: Dewael (9), Sanders (4), Vangerven (2), Habets, Cardinaels

Kaulille A: Bloemen (6), Scheelen (4), Delarbre (4), Schuurmans (4), Braekers, Custers